Šolsko leto 2023/2024 je za nami

✅Danes je dan, ki ga že vsi komaj čakamo – zaključek šolskega leta! To je dan, ko pogledamo kako smo bili uspešni v tem letu.

✅S prepričanjem bi lahko rekel, da prav vsak učenec naše šole je s pomočjo učiteljev prispeval kamenček v mozaik uspehov naše šole. V celem šolskem letu smo imeli nešteto dogodkov kjer ste aktivno sodelovali prav vsi. Od razrednih nastopov, športnih dogodkov, plesnih in pevskih predstav, pa vse do gledaliških in kulturnih prireditev. Tega je bilo toliko, da sem sigurno kaj pozabil. 🤷‍♂️

✅Največji uspeh in zadovoljstvo pa nosi vsak posameznik v svojem srcu ❤️. Ker vsak od vas ve, kaj mu v tem trenutku pomeni največ. Ocene? 5️⃣1️⃣4️⃣2️⃣3️⃣ Ja, nekako so pomembne niso pa življenjskega pomena. Pred vami je lepa prihodnost in nič še ni zamujeno. 💪

✅Če se vrnem na naše skupne dosežke … S skupnimi močmi ste tudi v letošnjem šolskem letu uspešno zbrali kar 403 priznanja! Od tega 108 bronastih🥉, 44 srebrnih🥈in 30 zlatih priznanj🥇. Vsem dobitnikom priznanj in njihovim mentorjem iskreno čestitam.

✅S svojim trudom, prizadevnostjo in delom pa si je 62 učencev naše šole zaslužilo posebno pohvalo ali priznanje šole, OŠ Maksa Durjave.

✅Pohvalo OŠ Maksa Durjave v šolskem letu 2023/2024 prejmejo naslednji učenci in učenke:

⬇️

Lovro Bukovnik, Alja Pavalec

Tin Kac, Iztok Tihole

Ana Dolenšek, Margarita Veretennikova, Nino Knežević, David Obrenović, Lili Ferenc

Vita Papp, Fran Potočnik, Sofija Vujković, Lucy Victoria Kiraly, Ela Horvat

Anđela Bojanić, Meta Jančič, Hana Logar

Ditka Zora Alešnik

Teo Hrastnik

Ema Marolt

Nina Gec

Rahma Othman

Maksim Đorđević

Matija Đorđević

Isabella Germ

Kustec Kajetan

Neža Ključevšek, Drina Drobnjak, Ana Stevanović, Mia Kmetič

Eva Kolar, Miha Biluš, Rok Britvič, Michael Horvat, Anesa Miftari, Aldiana Krasniqi, Aldiona Krasniqi

Lučka Vita Alešnik

Matija Bjelčević

Rok Dolenšek

Elma Jamaković

Rene Katič

Inja Kotnik Ritlop

Eva Logar

Vid Varšnik

Aleksej Partaloski

Maj Hacin, Niko Moškon

Tina Jakimovska, Nejc Marhold

Alja Kranjc, Arijana Semanić

👏

✅Priznanje OŠ Maksa Durjave v šolskem letu 2023/2024 prejmejo naslednji učenci in učenke:

⬇️

Blaž Fošnarič

Jakob Jaša Ključevšek, Tevž Grm Sošterič

Nina Jančič, Luka Britvič

Julija Gerlič, Blaž Gregorn

Julija Gec, Matevž Marhold, Mateo Krepek

👏

✅Letos imamo posebno čast nagraditi 12 učencev, ki je prebralo 10 ali več dodatnih knjig za bralno značko. Naši bralci tega leta so:

⬇️

1. Petra Kadič, 1. a (10 knjig)

2. Alja Pavalec, 1. a (10 knjig)

3. Kaja Britvič, 2. a (10 knjig)

4. Ana Dolenšek, 2. a (10 knjig)

5. Vita Papp, 3. a (10 knjig)

6. Meta Jančič, 3. b (10 knjig)

7. Ela Hausmeister, 3. b (10 knjig)

8. Neža Ključevšek, 5. b (40 knjig)

9. Elma Jamaković, 6. a (10 knjig)

10. Rene Katič, 6. a (10 knjig)

11. Lučka Vita Alešnik (10 knjig)

12. Matevž Marhold, 9. b (10 knjig)

👏

Ker vem, da naši učenci redno presenečate bomo tudi v naslednjem šolskem letu nagradili vse učence, ki bodo prebrali 🔟 dodatnih knjig za bralno značko.

✅Kot vsako šolsko leto pa na koncu razglasimo najboljšega učenca ali učenko OŠ Maksa Durjave 🏆. Tudi letos se najboljši skriva med devetošolci. Letos smo imeli ponovno zelo težko delo pri odločitvi kdo je najboljši. Rezultati so povedali svoje in odločitev je padla, da imamo v šolskem letu 2023/2024 dve najboljši učenki na šoli. To sta Juliji.

Ko razmišljamo o besedi “izjemnost,” pomislimo na nekaj, kar presega povprečje, pomislimo na vse napore, ki sta jih vložili v njuna tekmovanja, pomislimo na vse ure učenja, priprav in neštetih ponovitev in ko razmišljamo nas vse navdaja občutek ponosa in občudovanja.

⬇️

Julija Gec in Julija Gerlič…

Vajini dosežki niso zgolj odraz vajinega talenta, ampak tudi vajine odločnosti, vztrajnosti in trdega dela. Vajina zavzetost in učinkovitost pri delu v oddelčni skupnosti sta zgled za vse nas. S svojo nesebično pomočjo in vodstvom sta ustvarili prijetno in podporno okolje, kjer se lahko vsak učenec počuti sprejetega in spoštovanega. Pripravljenost pomagati sošolcem in prevzemanje odgovornosti sta vredna vsega občudovanja.

Še prav posebej, pa moramo poudariti tudi vajin izjemen dosežek na področju raziskovalnega dela. Sta prvi v zgodovini naše šole, ki sta delali raziskovalne naloge od 7. do 9. razreda. V 8. in 9. razredu sta pripravili celo po dve raziskovalni nalogi vsako leto. To je neverjeten dosežek, ki kaže na vajino strast do raziskovanja, radovednost in predanost znanju.

Vajin zgled nas vse uči, kako pomembno je graditi mostove, spoštovati razlike in si prizadevati za skupno dobro. Julija Gec in Julija Gerlič, izrekam vama iskrene čestitke za vse kar sta dosegli v tem šolskem letu. Želim vama, da vama vajine vrednote, strast in predanost še naprej služijo na poti k še večjim uspehom.

Iskrene čestitke in hvala vama za vse, kar sta prispevali k naši šolski skupnosti. 👏👏👏👏👏👏👏

✅Učenke in učenci, starši, učitelji in vsi ostali, želim vam lep poletni oddih. Vidimo se spet v novem šolskem letu!

👋

Ravnatelj Albert Mihajlović

(Visited 52 times, 1 visits today)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost